Marineret dådyrkølle
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle Indsendt : Red : |
|
|
Dådyrkøllen spækkes og lægges i en skål der lige passer i størrelsen, eller i en plastpose.
Ingredienserne til marinaden blandes, og marinaden hældes over køllen.
Marinere 2 - 3 dage i køleskabet.
Kødet skal vendes flere gange om dagen i marinaden.
Køllen tages op af marinaden og aftørres omhyggeligt. Den brunes i en stor stegegryde i rigelig smør. Tilsæt salt, peber, enebær og piskefløde. Derefter skal køllen småstege i ca. 20 min. pr. ½ kg. Saucen indkoges til alm. vildtsauce og hele herligheden serveres med friske druer, halverede pærer fyldt med tyttebærsyltetøj og brunede kartofler. Dette festmåltid kræver en god og fyldig rødvin. |
|
Opskriften er vist 19660 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne