Marinerede kyllingestrimler i chilimarinade
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i strimler.
Marinaden røres sammen og kødet kommes i. Stilles på køl min. en ½ time.
Forårsløg skæres i lange skrå skiver på 1 cm.
Løgene skæres i tern. Peberfrugt og squash i tynde strimler.
Broccolien deles i små buketter.
Forårsløg, løg og broccoli kommes i woken i en spsk olie. Svits ca 1 min. Tilsæt de øvrige grøntsager og svits 1 min. til. Tag grøntsagerne op. Tag kødet op af marinaden, svits kødet i resten af olien ved god varme, ca. 2 min. Bland grøntsagerne i, tilsæt oysterssovs evt. salt/peber og lidt af marinaden fra kødet. Kog retten 1 min. Spises m. ris, brød og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 28146 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Beier - 2005-01-01 01:01:01 Super opskrift, spar endelig ikke på citronen i marinaden, det er der hemmeligheden ligger. Retten er ikke god at gemme til dagen efter - desværre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne