Maquechoux (Indiansk Majsstuvning)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs Kilde : Go Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt Hickory Liquid Smoke.
Sauter løg, grøn peber, selleri og hvidløg.
Bouillon tilsættes, derefter majs, tomater og Creole Seasoning og lad det koge ved middelvarme i 1 time. Der røres med jævne mellemrum.
Til slut blendes majsen let med en stavblender ned i gryden og fløden tilsættes. Der smages til med Creole Seasoning.
Retten kan laves i større portioner og fryses, dog skal man ikke legere med fløde i den portion, der skal fryses. |
|
Opskriften er vist 9852 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Skole - 2008-03-11 11:02:46 Er det her indiansk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne