Havtaskekæber med Klor-Bægermorkel
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 °.
Hak løgene fint. Rens Klor-Bægermorklerne og skær dem i mindre stykker. Havtaskekæberne befries for hinder og skæres i tern. Svits løgene i smørret til de er klare. Tilsæt Klor-Bægermorklerne og lad væden dampe væk. Tilsæt øl og lad det koge næsten ind. Havtaskekæberne vendes i, fløden hældes ved, og det hele koges igennem. Smag til med salt og peber. Til sidst tilsættes lidt friskhakket citronmelisse. Hold evt. lidt citronmelisse tilbage som pynt. Hæld retten i små flade ovnfaste portionsskåle, der gratineres ca. 15 minutter i ovnen. Serveres med flûte eller et stykke godt madbrød. Tips: I stedet for havtaskekæber kan man anvende kammuslinger (uden rogn), og øllet kan efter smag skiftes ud med tør hvidvin. |
|
Opskriften er vist 13450 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne