Havtaskekæber med Klor-Bægermorkel

Havtaskekæber med Klor-Bægermorkel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.havtaskekæber
1 dl.piskefløde
100 g.Klor-Bægermorkel
20 g.smør
3 skalotteløg
 citronmelisse
1 dl.godt øl (f.eks. Leffe Blonde)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 °.

Hak løgene fint. Rens Klor-Bægermorklerne og skær dem i mindre stykker. Havtaskekæberne befries for hinder og skæres i tern.

Svits løgene i smørret til de er klare. Tilsæt Klor-Bægermorklerne og lad væden dampe væk. Tilsæt øl og lad det koge næsten ind. Havtaskekæberne vendes i, fløden hældes ved, og det hele koges igennem. Smag til med salt og peber. Til sidst tilsættes lidt friskhakket citronmelisse. Hold evt. lidt citronmelisse tilbage som pynt.

Hæld retten i små flade ovnfaste portionsskåle, der gratineres ca. 15 minutter i ovnen.

Serveres med flûte eller et stykke godt madbrød.

Tips:

I stedet for havtaskekæber kan man anvende kammuslinger (uden rogn), og øllet kan efter smag skiftes ud med tør hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 13450 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu