Hokkaido-suppe med havtaskekæber

Hokkaido-suppe med havtaskekæber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.bagt hokkaido-squash
75 g.finthakket løg
0.5 fedknust hvidløg
 salt
 peber
1 dl.vand
 
170 g.havtaskekæber skåret i strimler (eller anden fast, hvid fisk)
 
 
Opskrift:
Bag hokkaidoen i ovnen ca. 45 min. ved 180 grader, til den er mør. Sautér løg og hvidløg i lidt vand, tilsæt salt og peber. Skrab kødet ud af hokkaidoen, blend 250 g af det med løgblandingen og hæld det i en gryde. Tilsæt ca. 1 dl vand – varm op og smag til. Tilsæt strimler af havtaskekæber og kog et par minutter og server.





karakterer:
Opskriften er vist 17682 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu