Hokkaido-suppe med havtaskekæber
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Indsendt : Red : |
|
|
Bag hokkaidoen i ovnen ca. 45 min. ved 180 grader, til den er mør.
Sautér løg og hvidløg i lidt vand, tilsæt salt og peber. Skrab kødet ud af hokkaidoen, blend 250 g af det med løgblandingen og hæld det i en gryde. Tilsæt ca. 1 dl vand – varm op og smag til.
Tilsæt strimler af havtaskekæber og kog et par minutter og server.
|
|
Opskriften er vist 17682 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne