Fiskespyd med rødspættefileter
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rødspættefileterne skylles og skæres igennem på langs.
Lægges i et fad hvor citronsaft og uretsalt hældes over. Fileterne skal trække i mindst 10 minuter.
Champignon og peber renses og peberfrugten skæres i firkanter på ca. 2 x 2 cm. Hvis du bruger træspyd skal de trække i vand inden brug. Hver fiskefilet lægges dobbelt og stikkes på grilspyd skiftevis med hele champignon og de forskelligt farvede peberfrugter. Det er er fordel at bruge et ildfast fad, der har den bredde at spydene kan hænge fra kant til kant. Olie og gurkemeje piskes sammen og bruges til at pensle maden med. Steges i ovnen ved 250 grader, 5 minutter på hver side. Serveres med "Marineret kartoffelsalat" og "Ungarnske grøntsager. |
|
Opskriften er vist 12568 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne