Mexicansk kylling med chilipandekager
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Bønneragout:
Læg bønnerne i blød i vand i mindst 4 timer, gerne natten over. Hæld vandet fra, og kog dem i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Svits hvidløg og chili 1 minut i olie, tilsæt de kogte afdryppede bønner og svits i endnu 2-3 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille. Skær kyllingefileterne i tynde strimler og rist dem i olie 3-4 minutter. Tilsæt tacosauce, kog op og smag til med salt og peber. Drys pandekagerne med reven ost og chiliflager. Gratiner pandekagerne under grillen, til osten er gylden. Læg bønneragout og kylling oven på de gratinerede pandekager. Server med salsa rørt sammen af avocado, løg og tomat smagt til med citronsaft. |
|
Opskriften er vist 27989 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2005-01-01 01:01:01 det er en spændene ret også smager den godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne