Forårsruller med rejefyld
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Rens og snit alle grøntsagerne i meget fine tynde strimler. Lynsteg dem sammen med rejer og krydderier i 1 spsk olie, smag til med salt og peber.
Klip små dobbelte stykker dej ud, læg afkølet fyld på og fold til små forårsruller, der klistres sammen med æggehvide.
Varm olien op i en mindre tykbundet gryde, med et låg parat ved siden af hvis olien antænder.
Når et lille stykke dej puffer op, sænkes den første rulle ned og steges til dejen er gylden og sprød. Lægges på fedtsugende papir og spises lune.
|
|
Opskriften er vist 30589 gange,
og udskrevet 938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-01-02 12:22:55 Lavede forårsrullerne med hummer i stedet for rejer. Tilsatte lidt soya og sød chilisauce i fyldet! De smagte virkelig mumf!! Kan varmt anbefales herfra. Namnam... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne