Dåhjort med champignons
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsteg Indsendt : |
|
|
Kødet spækkes eller barderes. Marineres herefter 30 min. i cognac, salt og peber.
Brunes nu i stegegryde og småsimrer herefter 120 min. under låg. Champignon og løg dampes møre i marinaden. Stegen skæres i skiver og champignoner og løg lægges over. |
|
Opskriften er vist 27551 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne