Grønne bønner i tomatsovs med kyllingefilet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt de hakkede tomater, timian, salt og peber.
Lad tomatsovsen koge ca. 5 min. Tilsæt de frosne bønner og lad det hele koge ved svag varme i yderligere 5 min. Smag retten til. Steg kyllingefileterne på en pande i smørret ca. 6-8 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Kødet er gennemstegt, når kødsaften er klar og gennemsigtig, og kødet ikke længere er rødt. Drys det med salt og peber. Skær kødet ud i tynde skiver. Tips: Hvis du fx har en rest nedkølet kylling, skinke, svinekam eller hamburgerryg kan du skære det i tern og komme det i bønne-tomatsovsen. Sørg da for at også kødet bliver gennemvarmt. Du kan også bruge sovsen til fisk, fx torsk eller sej. Læg da fiskestykkerne oven på bønne-tomatsovsen, lige efter du har kommet bønnerne i, og kog retten under låg ca. 4-6 min., eller til fisken er uigennemsigtig. |
|
Opskriften er vist 19500 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer AnetteF - 2014-10-21 19:18:47 Havde for mange dåser hakket tomat, så jeg har lige nydt det halve af tomatsaucen med bønner og en lille kyllingefilet med stor fornøjelse, Den anden halvdel får selskab af en torsk i morgen. Hurtigt, nemt, sundt og særdeles velsmagende. michelle - 2009-12-03 11:50:12 hmm, det virker lidt voldsomt at der skal bruges lige så mange bønner som kylling?? M&M - 2009-06-08 13:34:27 Der skal helst salt og peber på før de kommer på panden., eller lige efter. anonym - 2009-02-28 19:43:26 Flere hvidløg, en dåse tomater mere og kan evt. også laves med ris |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne