Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 168916 gange,
og udskrevet 8530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2009-07-08 16:40:47 Det forstår jeg ikke. Det sidste billede viser en ret uden kylling i men der står i opskriften at kyllingstykkerne skal med i gryden efter fløden er tilsat men på den færdigt serverede ret ser det ud som om kyllingstykkerne slet ikke har været i berøring med hverken fløde eller anden væske. Hvordan er det gået til? Per - 2008-04-08 12:34:54 Det må være en fejl med 1 l. fløde, det må være 1 dl. da det ellers ikke kunne undværes. chris - 2007-10-18 14:37:08 Har lavet det... det var en KÆMPE succes!.. det smagte bare godt!!! gude retten!!!!.. Lækkert - 2007-09-11 10:33:35 Denne opskrift er rigtig god, men jeg synes den mangler lidt smag. Så derfor tilsætter jeg altid kokos mælk, fløde og tomas sovs. Ned i kommer der også marinedede hvisløg (behøves ikke). Jeg tilsætter også lidt flere grønsager! Dette bliver en god ret :D madelsker - 2007-01-10 22:02:07 mener jo selvfølgelig lækker madelsker - 2007-01-10 22:01:29 ser rigtig kækker ud..vil måske prøve med cremefine istedet for den ellers lækre fløde mums... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne