Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix

Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix, billede 4 Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix, billede 1 Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix, billede 2 Karrymarineret kyllingefilet med lækker grønsagsmix, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade:
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
6 tsk. Karry
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
evt. Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
300 gram Grønne bønner. frost
200 gram Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, karry og peber piskes sammen.
Kyllingefileterne marineres og trækker ca. 1 time.

Kyllingefileterne steges ca. et par minutter på hver side i en tør gryde. Kødet tages af panden.

Broccolien deles i små buketter. peberfrugt, rødløg og evt. fennikel skæres i strimler.

Olivenolie varmes i gryden og broccoli steges let, før de øvrige grønsager tilsættes.

Til sidst krydres med salt og peber og kyllingestykkerne og fløden tilsættes. Det hele småsimre i ca. 10 minutter og er så klar til servering.

Kogte ris serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 168916 gange,
og udskrevet 8530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16290 (3878 kcal)
KJ pr. Pers. 4072 (969 kcal)
Vægt ialt 3117 gram
Vægt pr. Pers. 779 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 522 KJ (124 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-08 16:40:47
Det forstår jeg ikke. Det sidste billede viser en ret uden kylling i men der står i opskriften at kyllingstykkerne skal med i gryden efter fløden er tilsat men på den færdigt serverede ret ser det ud som om kyllingstykkerne slet ikke har været i berøring med hverken fløde eller anden væske. Hvordan er det gået til?

  -   2008-04-08 12:34:54
Det må være en fejl med 1 l. fløde, det må være 1 dl. da det ellers ikke kunne undværes.

  -   2007-10-18 14:37:08
Har lavet det... det var en KÆMPE succes!.. det smagte bare godt!!! gude retten!!!!..

  -   2007-09-11 10:33:35
Denne opskrift er rigtig god, men jeg synes den mangler lidt smag. Så derfor tilsætter jeg altid kokos mælk, fløde og tomas sovs. Ned i kommer der også marinedede hvisløg (behøves ikke). Jeg tilsætter også lidt flere grønsager! Dette bliver en god ret :D

  -   2007-01-10 22:02:07
mener jo selvfølgelig lækker

  -   2007-01-10 22:01:29
ser rigtig kækker ud..vil måske prøve med cremefine istedet for den ellers lækre fløde mums...