Jægerens egen dyreragout
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet vendes i mel, salt og peber og brunes i stegegryden af flere omgange.
Løgene pilles og skæres i både, hvorefter løg, laurbærblad, enebærrene og bouillon kommes i gryden. Retten koges nu under låg ved svag varme, indtil kødet er mørt, tager ca. 45 min. Retten serveres nu med kartoffelmos og tyttebærgele. |
|
Opskriften er vist 72992 gange,
og udskrevet 1804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne