Krydret kyllingefilet og nem aïoli
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 225°
Dup kyllingefileterne tørre og pensl dem med olie og krydr med salt og peber. Lad det trække et par minutter og steg det derpå i den varme ovn i ca. 8 minutter (4 minutter på hver side). Bland basilikum og citronskal og vend det færdigstegte kød heri. Aïoli: Rør mayonnaise, citronsaft og hvidløg sammen og smag det til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 44730 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-09 06:20:58 Er der som regel ikke æg i mayonnaise? Nico - 2010-10-29 16:24:15 og steg det derpå i den varme ovn i ca. 8 minutter (4 minutter på hver side). tror der bliver blandet pandestegning med ovn her :) Astrid - 2009-12-10 18:37:24 Jaa. Meget længre :D anonym - 2007-12-01 19:00:59 Kyllingen skal have meget længere tid i ovnen for at den er gennemstegt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne