Urtemarineret kyllingefilet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Skær de skrælledes kartofler i tern, pil hvidløgene og snit gulerødderne.
Vend grøntsagerne i salt, peber og olivenolie og læg dem i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i cirka 30 minutter ved 200 grader. Brun kyllingefileten hurtigt på en pande. Bland sennep, citronsaft, knust hvidløg og timian. Vend kyllingen i krydderiblandingen, derefter i hakket persille og steg den i ovnen sammen med grøntsagerne i cirka 20 minutter. Skær squash og peberfrugt i små tern og damp dem i letsaltet vand. Skær kyllingefileten i skiver og anret den med squash- og peber-frugtblandingen. |
|
Opskriften er vist 15322 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2005-01-01 01:01:01 Det ser ud til toastbrødet fungerer som rasp smulder det og bland det med krydderierne ved kødet heri, det er udemærket... pine - 2005-01-01 01:01:01 øh....hvor er det lige at toastskiven uden skorpe kommer ind i billedet.......? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne