Urtemarineret kyllingefilet

Urtemarineret kyllingefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingefilet
4 tsk.grov sennep
4 spsk.friskpresset citronsaft
2 skivetoastbrød uden skorpe
4 fedknust hvidløg
1 tsk.timian
4 spsk.hakket persille
 
 
800 g.skrællede kartofler
20 fedhvidløg
8 gulerødder
4 tsk.olivenolie
 salt
 peber
 
1 lillesquash
1 peberfrugt
 
Opskrift:
Skær de skrælledes kartofler i tern, pil hvidløgene og snit gulerødderne.

Vend grøntsagerne i salt, peber og olivenolie og læg dem i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i cirka 30 minutter ved 200 grader.



Brun kyllingefileten hurtigt på en pande.

Bland sennep, citronsaft, knust hvidløg og timian.

Vend kyllingen i krydderiblandingen, derefter i hakket persille og steg den i ovnen sammen med grøntsagerne i cirka 20 minutter.



Skær squash og peberfrugt i små tern og damp dem i letsaltet vand.



Skær kyllingefileten i skiver og anret den med squash- og peber-frugtblandingen.





karakterer:
Opskriften er vist 15322 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ser ud til toastbrødet fungerer som rasp smulder det og bland det med krydderierne ved kødet heri, det er udemærket...

  -   2005-01-01 01:01:01
øh....hvor er det lige at toastskiven uden skorpe kommer ind i billedet.......?