Kyllingefilet med parmesan
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Tryk 2 kyllingefileter helt tørre. Giv dem et hurtigt bad i 1 æg pisket sammen med 1 spsk mælk. Derefter skal kødet vendes i en blanding af ½ dl rasp, friskrevet parmesan og lidt peber.
Steg kyllingefileterne gyldne i rigelig olivenolie. De skal have omkring 4 minutter på hver side og ikke mere. Ellers bliver de tørre. Bland et par fintsnittede fennikler, en håndfuld grønne oliven med sten og 1 skrællet citron i tynde skiver. Smag til med salt, olivenolie og friskkværnet peber. Smør et par bruchetta med tapenade eller læg semi-dried tomater på. Servér til kyllingefileterne sammen med salaten. |
|
Opskriften er vist 19151 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne