Kyllingefilet med parmesan

Kyllingefilet med parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllingefileter
1 æg
1 spsk.mælk
0.5 dl.rasp
 friskrevet parmesan
 peber
 olivenolie
 
 et par fintsnittede fennikler
 en håndfuld grønne oliven med sten
1 skrællet citron i tynde skiver
 salt
 olivenolie
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Tryk 2 kyllingefileter helt tørre. Giv dem et hurtigt bad i 1 æg pisket sammen med 1 spsk mælk. Derefter skal kødet vendes i en blanding af ½ dl rasp, friskrevet parmesan og lidt peber.

Steg kyllingefileterne gyldne i rigelig olivenolie. De skal have omkring 4 minutter på hver side og ikke mere. Ellers bliver de tørre.

Bland et par fintsnittede fennikler, en håndfuld grønne oliven med sten og 1 skrællet citron i tynde skiver. Smag til med salt, olivenolie og friskkværnet peber.

Smør et par bruchetta med tapenade eller læg semi-dried tomater på. Servér til kyllingefileterne sammen med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 19151 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu