Kylling a la italia
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank kylingefiléterne ud til I ½ cm tykkelse. Læg skinken på og rul kyllingen sammen. Fæstn med en tandstikker.
Pil og hak hvidløget. Opvarm olien ved jævn varme på en stor stegepande. Tilsæt hvidløg og brun under omrøring i 2 min. Læg kyllingerullerne på og steg dem i Ca. 40 min. Rens svampene og skær dem i skiver. Kom de knuste tomat er, basilikum, oregano og svampe på panden med rulleme. Bring det i kog og dæmp varmen. Lad det simre i 20 min, til saucen er jævn og kyllingen gennemstegt. Kog nudlerne efter pakkens anvisninger og lad dem dryppe godt af. Anret nudlerne på et serveringsfad. Læg kyllingerullerne ovenpå, fjern tandstikkerne. Hæld saucen over og drys med parmesanost. |
|
Opskriften er vist 84849 gange,
og udskrevet 1847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer ole - 2010-05-16 17:13:51 dejlig let opskrift. men mon ikke der er italiensk / dansk :-) jeg bruger personlig parmaskinke og har rullet en skive churizo ind i kyllingen. Ole Teddy Lykke Bisgaard - 2009-01-12 17:43:02 En fantastisk opskrift, men er helt enig i at nudlerne er bestemt ikke italienske, foretrækker også frisk pasta. Byttet basilikumen ud med en frisk kvist rosmarin, det girver mere smag ind tørret basilikum. Har du ikke frisk basilikum kan tørret bruges, det giver også mer smag ind basilikumen! Mia - 2007-11-20 12:24:23 God ret, jeg serverede frisk pasta til i stedet.. anonym - 2007-05-12 10:47:11 hmmm... Jeg var ikke særlig imponeret... Det smagte mest bare af hvidløg. Og nudler er da vist ikke særlig italienske! Brug frisk pasta i stedet. anonym - 2007-04-30 08:25:46 Det må være de 4 skiver skinke, der nævnes i ingredienslisten, som skal rulles om kyllingefiletterne Mig - 2007-04-30 07:57:26 Jeg undrer mig lidt over billederne, det ser ud til at der er viklet bacon omkring rullerne, men det er ikke nævnt i opskriften..?? Per - 2007-01-21 12:46:09 Der må være noget galt med stegetiden, jeg nøjedes med at brune rullerne et par minutter på alle 4 sider, og så de 20 minutter i saucen, og det var fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne