Salat med kyllingefilet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Kræftens Bekæmpelse Indsendt : |
|
|
Pensl courgettesåler med et tyndt lag pesto, læg dem sammen og lad dem trække 1/2 time. Gør det samme med kyllingefileterne.
Rist pinjekernerne på en lun tør pande til de har taget lidt farve.
Bring rigelig letsaltet vand i kog og kog de grønne bønner møre, ca. 2 min. Afkøl dem i koldt vand og lad dem dryppe af. Kog rødbederne i samme vand og afkøl også dem i koldt vand. Smut rødbederne og skær dem i både. Rør olie, sennep og citronsaft sammen og hæld det over bønnerne. Drys med salt og peber. Lad bønnerne trække 10 min.
Grill courgetter og kyllingefileter 3-4 min. på hver side til de har taget pæn farve. Lad kyllingefileterne hvile lidt før de skæres i 4-5 stykker. Drys med salt og peber.
Tag bønnerne op af marinaden og hæld marinaden over de blandede salater og bland godt. Anret salaterne på 4 store tallerkener eller ovale fade. Fordel bønner, rødbeder og pinjekerner over salaterne, anret de grillede courgetteskiver og kyllingefileter på toppen af salaterne og drys med flager af parmesanost.
|
|
Opskriften er vist 17817 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne