Kylling med ingefær

Kylling med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet i strimler på ca. 1x5 cm.
6-7 forårsløg i skrå skiver på ca. 2 cm. (med noget af det grønne)
3 spsk.ristede jordnødder til pynt.
 
 Marinade:
5 tsk.ingefær, finthakket
2 tsk.hvidløg, finthakket
2 tsk.karrypulver
2 spsk.fiskesovs
2 spsk.kokosmælk
4 spsk.olie
 
Opskrift:
Lav en marinade af ingefær, hvidløg, karry, fiskesovs, kokosmælk og olie. Bland kødet i og lad det stå i mindst 30 minutter, gerne længere.

Klip løgtoppene til små koste på 10 - 12 cm. Læg dem i iskoldt vand i en times tid, inden de bruges som pynt til retten.

Steg det marinerede kød i en wok i 6 - 7 minutter, eller til det er gennemstegt. Steg evt. retten ad to omgange - hvis der er for meget i wokken, bliver kødet kogt i stedet for stegt. Tilsæt forårsløg og lad dem stege 2 minutter under omrøring og smag til med fiskesovs.

Pynt med løgtoppe og ristede jordnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 12875 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu