Kylling med ingefær
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Lav en marinade af ingefær, hvidløg, karry, fiskesovs, kokosmælk og olie. Bland kødet i og lad det stå i mindst 30 minutter, gerne længere.
Klip løgtoppene til små koste på 10 - 12 cm. Læg dem i iskoldt vand i en times tid, inden de bruges som pynt til retten. Steg det marinerede kød i en wok i 6 - 7 minutter, eller til det er gennemstegt. Steg evt. retten ad to omgange - hvis der er for meget i wokken, bliver kødet kogt i stedet for stegt. Tilsæt forårsløg og lad dem stege 2 minutter under omrøring og smag til med fiskesovs. Pynt med løgtoppe og ristede jordnødder. |
|
Opskriften er vist 12877 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne