Kirsebærbowle
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : |
|
|
500 g sure kirsebær overhældes med 1½ dl vand sammenkogt med 2½ dl sukker, trækker i ½ time, 1 fl Moselvin, 1 dl Kirsch, på køl i 1 time, 1 fl Moselvin, 1 fl Champagne
|
|
Opskriften er vist 11616 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne