Tortillas med kyllingefyld
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, majsmel (ikke maizena) og salt i en skål. Rør først koldt vand og derefter øl i, til pandekagedejen er glat og klumpfri.
Bag 6-8 pandekager i olie på en pande, der er ca. 15 cm i bunddiameter. Skræl og hak løget, svits det i olie. Pil kyllingekødet fra benene, skær det i terninger. Bland kyllingeterningerne og tomatpureen med løget. Varm det hele godt igennem, smag til med chilipeber og salt. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Varm rullerne lige før de skal serveres, enten i lidt olie på panden eller under grill. |
|
Opskriften er vist 53739 gange,
og udskrevet 1012 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Asger - 2016-03-12 16:25:31 mega gode Emalie - 2011-04-29 17:40:28 Hvis man skal lave det ekstra lækkert skal der ½ tsk. chilipeber i, i stedet for 1/4 :) :) :) Sofie-Amalie - 2005-01-01 01:01:01 Kunne du tænke diq en pandekage, og børnene ikke kan lide dem med fyld, det har jeg prøvet og hvis man bruger almindelige kærnemælks pandekager, er fylden super god, hvis man bruger paprika i stedet for chilipeber. Det smager bare SUPER!! (og børnene elsker det) Anja - 2005-01-01 01:01:01 Hvis det skal smage bare en lille smule mexikansk, kan der tilsættes ½ tsk spidskommen og garneres med ost inden de varmes i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne