Rabarberis med nøddemarengs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Dæk en bageplade med bagepapir. Tegn to cirkler med en diameter på 22 cm. De skal være i cm mindre end formens diameter. De skal kunne være i formen og helst helt ud til siderne. Sæt ovnen på 130 grader.
Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i. Vend nøddespånerne i de meget stive hvider. Bred marengsdejen ud i de to cirkler. Sæt dem straks i ovnen. Bag dem 50-60 minutter, til bunderne er tørre og let gyldne. Løsn bundene fra papiret og lad dem svale på en bagerist. Skær rabarberne i stykker på i cm og bland dem med sukkeret. Lad dem mørne ved svag varme i en tykbundet gryde og lad dem blive helt kolde. Pisk fløden stiv. Rør ægge-blommer og rabarber i. Læg den ene marengsbund i formen, hæld blandingen over og dæk med den anden marengs-bund. Stil den i fryseren mindst 5 timer. Blend jordbærrene (gerne uoptøede) til puré. Smag til med vin og evt. sukker. Lad isen stå en halv times tid i stuetemperatur, inden den serveres med jordbærsaucen. |
|
Opskriften er vist 14000 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne