Nøddemarengs-lagkage med is eller flødeskum

Nøddemarengs-lagkage med is eller flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 æggehvider
200 g.sukker
150 g.mandler med skind
150 g.mørk chokolade
 Is eller flødeskum til at lægge mellem bundene
 
Opskrift:
Pisk de 5 æggehvider helt stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen, uden at massen falder ud. Strø sukkeret i, mens der stadig røres. Derefter blender man mandler og chokolade sammen, og vender det forsigtigt i massen. Tegn derefter 2 ringe på bagepapiret efter en dyb tallerken. Forvarm ovnen på 170 grader, fordel massen i de to ringe, og bag bundene i 30 minutter. Når bundene er bagt færdige, køles de helt af, og derefter kommes enten is eller flødeskum i.





karakterer:
Opskriften er vist 47489 gange,
og udskrevet 1156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-27 11:14:27
Prøv at rive blød nougat og vend det i flødeskummet sammen med hele blåbær :0)

  -   2011-04-05 12:08:14
Det er en helt vild god opskrift. Vi har nu brugt den rigtig mange gange på vores job, den lykkedes hver gang. Vi fylder tit en hindbær mousse imellem. wow det er godt. Husk: Hindbær skal koge inden de bruges af hensyn til evt bakterier. Hilsen en uddannet ernærings ass.

  -   2010-10-05 20:09:08
rigtig lækker, prøv og blend frosne hindbær og bland dem i flødeskummet (lækkert fyld)

  -   2008-09-04 08:09:56
Saa kan det vist heller ikke blive nemmere, og god er den.