Chokoladekage med nøddemarengs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for ovnen på 175 grader. Rør margarine sammen med sukkeret. Del æggene og rør æggeblommerne i en ad gangen, rør godt efter hver. Bland mel, bagepulver og vanillesukker og rør det i fedtstof/æggeblandingen sammen med kakao og mælk. Kom dejen i en velsmurt springform ca. 22 cm. i diameter. Mal nøddekernerne fint i en kværn eller foodprocesser. Pisk æggehviderne stive. Pisk 1/3 af sukkeret i og vend forsigtigt resten af sukkeret i sammen med de malede nødder. Bred nøddemarengsdejen ud over chokoladedejen i formen. Bag kagen på nederste rille i ca. 45 min. Prøv med en strikkepind om dejen hænger ved. Afkøl kagen på en rist.
|
|
Opskriften er vist 16823 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne