Rabarbartærte 01
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne til tærtebunden samles og lægges koldt i 1 time.
Rul dejen og for en tærteform med dejen. Gem lidt af dejen til at lave fletværk oven på tærten. Skær rabarber ud i stykker af ca. 2-3 cm. og fordel dem ovenpå tærtedejen i formen. Bland sukker og kartoffelmel og drys det henover rabarberne. Slut med fletværk af dej og pensl med æg eller mælk. Bag tærten i ca. 30 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Servers med flødeskum, is eller creme fraiche |
|
Opskriften er vist 77820 gange,
og udskrevet 1923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer bethse - 2012-08-14 20:50:56 super tærte har lavet den en 10 gange nu og den er fortsat en stor succes (: i stedet for at det altid skal være rabarber-tærte så kan man skrælle 5 æbler og skære i tern og blande med 2 tsk. sukker og 1 tsk. kanel og bruge det som fyld istedet (: det er også bare lækkert ! begge er super lækre med creme fraise (: anonym - 2010-07-05 19:25:03 Den smager af rabarber ! Kirsten - 2010-05-24 16:23:00 jeg fortrækker rabarbar der er lidt rødlige. de smager nemlig sødt, i stedet for de sure grønne rabarbar. Per - 2005-01-01 01:01:01 Lidt mere sukker til rabarberne, og jeg syntes det er nemmere at blande sukker og kartoffelmel og så ryste sukker og rabarber sammen. Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg havde lidt problemer med dejen, så jeg rullede den ud på et stykke bagepapir og kunne så vende den over i tærteformen. Hanne Klausen - 2005-01-01 01:01:01 helt fantastisk god anonym - 2005-01-01 01:01:01 Supernem og lækker tærte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne