Bacon Bønner
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : sheena Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon til det er sprødt, i en gryde, hæld bønnerne i gryden og hæld fløden over og lad det simre ved svag varme i 30-40 min. det er færdigt når det er noget godt klistret noget der hænger lidt sammen. husk at røre i det engang i mellem.
Tips: kan spises til næsten alt kød. syntes jeg. |
|
Opskriften er vist 30090 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne