Marineret dyremørbrad

Marineret dyremørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-800 g.dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250 g.skalotteløg
1 rød peber i 2x2 cm. tykke tern
1 grøn peber i 2x2 cm. tykke tern
 
 Marinade:
 Saften fra ½ citron
4 spsk.salatolie
3 fedpresset hvidløg
2 spsk.sød soja
 
 
Opskrift:
Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer. Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles. Peberfrugter renses og skæres ud.

Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspyd og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter. Vendes jævnligt.

Serveringsforslag:
Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så saften går ned i kartoflerne. Hertil serveres frisk salat.





karakterer:
Opskriften er vist 22263 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu