Marineret dyremørbrad
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg Indsendt : |
|
|
Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer. Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles. Peberfrugter renses og skæres ud.
Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspyd og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter. Vendes jævnligt. Serveringsforslag: Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så saften går ned i kartoflerne. Hertil serveres frisk salat. |
|
Opskriften er vist 22263 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne