Risklatter
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør grøden med æg, mel, mælk og sukker samt den reven citronskal.
Bag små klatter i fedtstof på panden. Serveres straks efter med flormelis eller sirup og syltetøj. |
|
Opskriften er vist 210007 gange,
og udskrevet 4858 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (111 stemmer) |
|
Kommentarer Tove rasmussen Ringe fyn - 2017-01-16 09:37:02 det skal være klatter uden grød skal bages i et hjerteform anonym - 2016-10-12 18:14:34 Kommer aldrig citron i. Har ikke smagt dem med sirup. Det må prøves anonym - 2016-09-08 18:02:19 Kan man godt undgå at tage revet citronskal i Markus - 2016-05-27 14:01:00 Så lette at lave. Og tager ikke lang tid anonym - 2013-10-11 16:36:09 er også gode med lidt flydende honning christine - 2012-12-14 15:10:30 bare dejlig når man er sulten for sjov. ummm Anne-Grete - 2010-06-16 19:36:45 ....Lige som jeg husker dem.. anna - 2010-01-29 11:21:51 supergode med ahornssirup gitte - 2008-10-26 14:36:54 de er super gode, og kan især også anbefales med chokoladesauce. mums. poul - 2008-04-13 02:56:10 kan sgu da ik' fatte de smager så goooooodt!!! :) Lobo - 2005-01-01 01:01:01 Den er god, men skal spise med sirup "drysset" ovenpå klatkagerne. Så kunne jeg måske spise 20. Rigtig gode. Men tilbehør skal der til, Ligesom munkene gjorde det for utallige år siden, rigtig god appetit, dem med sirup oven ( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne