Risvandgrød med æbler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet i en tykbundet gryde.
Drys risene i det spilkogende vand ved konstant omrøring.
Dæmp varmen og læg låg på gryden.
Rør af og til.
Skræl æblerne, skær dem i både og skær kernehuset fra. Skær æblerne i store terninger. Læg æblestykkerne i grøden efter ½ time. Viderkog grøden 10-15 minutter til risene er møre. Sluk for grøden. Smag den til med salt. |
|
Opskriften er vist 49471 gange,
og udskrevet 783 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Nic - 2022-01-04 18:44:42 Kommer en håndfuld rosiner i og koger med. Mums ! Ellen - 2016-01-02 20:26:01 Undrer mig, at den skal smages til med salt - i vires familie søder vi den med sukker. Serveres afkølet med mælk på. En stang kanel i grøden, mens den koger, kan også anbefales. John - 2015-03-27 15:26:45 Det er billigt og en lille smule sundt. Man kan vænne sig til ikke at bruge sukker, som jo kun er en dårlig vane. Pia i Chile - 2012-05-29 19:32:01 Endnu en ret med æbler fra en overdådig høst i år. Jeg prøver lige at komme svedsker i sammen med æblerne. anonym - 2009-11-04 15:15:04 Vi kommer sukker i grøden og får mælk til...uhm... anonym - 2008-09-17 18:07:27 det slår risengrød 1000 gange! :) Datter & far ! :) - 2007-11-26 20:22:35 vi er igang med at lave det håber det bliver rigtig godt! :P Arne Christiansen - 2005-01-01 01:01:01 Server med æble/pære, eller abrikosgrød som tilbehør. Serveres med æble eller rabarberkompot. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne