Grøn omelet med rejer
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Både rejer og grønt kommer direkte fra fryseren, og det hele tager ikke et kvarter at lave.
Gør porrerne i stand og skær dem i tynde skiver, brug også gerne det grønne. Damp porrestrimlerne 5 min. i vand med lidt salt.
Pisk mælk og mel og hæld begge dele ved porrerne. Rør, mens det koger op og tykner.
Pisk æggene med væde, grønt og peber.
Lad lidt smør blive brunt på to store pander. Hæld æggemassen ud i panderne og lad æggemassen stivne over jævn varme. Løft jævnligt op i bunden af omeletten, sådan at det flydende kan løbe ind under den. Hæld rejerne i porresaucen, varm det hele igennem, smag til og server saucen i omeletterne.
|
|
Opskriften er vist 25972 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer lea - 2005-01-01 01:01:01 den er nem at lave og er rigtig lækker. rigtig god til hvis vennerne kommer over |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne