Grøn omelet med rejer

Grøn omelet med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8-10 æg
3 dl.mælk eller vand
1-2 dl.finthakkede krydderurter
 peber
 smør
 
2 porrer
1 dl.vand
 salt
3-400 g.rejer
3 dl.mælk
2 ½ spsk.mel
 
Opskrift:
Både rejer og grønt kommer direkte fra fryseren, og det hele tager ikke et kvarter at lave. Gør porrerne i stand og skær dem i tynde skiver, brug også gerne det grønne. Damp porrestrimlerne 5 min. i vand med lidt salt. Pisk mælk og mel og hæld begge dele ved porrerne. Rør, mens det koger op og tykner. Pisk æggene med væde, grønt og peber. Lad lidt smør blive brunt på to store pander. Hæld æggemassen ud i panderne og lad æggemassen stivne over jævn varme. Løft jævnligt op i bunden af omeletten, sådan at det flydende kan løbe ind under den. Hæld rejerne i porresaucen, varm det hele igennem, smag til og server saucen i omeletterne.





karakterer:
Opskriften er vist 25972 gange,
og udskrevet 582 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er nem at lave og er rigtig lækker. rigtig god til hvis vennerne kommer over