Fiskeret i tomatsovs

Fiskeret i tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
170 g.rødspættefilet
250 g.friske champignon
1 ds.hakkede tomater
1-2 tsk.tørret estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg fisken i et ildfast fad, champignon skæres i skiver og lægges over fisken. Tomaterne krydres med estragon, salt og peber og hældes over. Sættes i ovnen i ca. 20-30 minutter ved 200 grader. Serveres med ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 20070 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu