Faserede æg

Faserede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 -6 æg
500 g.hakket kalve- og flæskekød
60 g.hvedemel
2 spsk.rasp
1 æg
 dl.vand
 salt
 peber
 
 Panering:
 hvedemel
 æg
 rasp
 
 Stegning:
 olie
 smør
 
Opskrift:
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.

Lav farsen af kød, mel og rasp. Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter.

Rul æggene i mel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget. Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie.

Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 10963 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu