Røget medister med fyld
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : |
|
|
Flå forsigtigt skindet af medisteren og skær den i skiver således at den staig hænger sammen i bunden.
Bland Peberrod og persille, og drys lidt af det i hvert snit. Skræl æblet og skær det i snitter og stik dem i pølsen.
Læg pølsen i et smurt ovnfast fad, og dryp lidt smeltet margarine over pølsen. Pølsen steges lysebrun i ovnen.
Serveres med grøntsager og smørsovs. |
|
Opskriften er vist 14049 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne