Medisterpølsering
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : |
|
|
Margarinen smuldres i melet. Gæren udrøres i mælken og kommes i. Sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Skindet tages af den røgede medister, dejen rulles ud og medisteren pakkes helt ind deri. Hæver i ca. 1 time og bages 40 minutter ved 190 grader.
Serveres med sennep, ketchup og en skål salat. |
|
Opskriften er vist 19887 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne