Kogt medister med urtefrikassé
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede og skårne grøntsager koges møre i letsaltet vand. Medister sættes over at koge ved svag varme i ca. 8-10 minutter i bouillon. Bouillonen sigtes og medister holdes varm. Kog bouillonen op og jævn den med maizena udrørt i koldt vand. Vend alle grøntsager og den finthakkede persille i og kog let op. Anret sammen med medister, som er skåret i mindre stykker.
|
|
Opskriften er vist 28406 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne