Lammekoteletter med champignoner I
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Den yderste del af fedtkanten skæres fri fra begge sider af koteletten. Steges samlet på højkant med fedtsiden nedad på en god varm pande 2-3 min. koteletterne lægges ned, drysses med salt og peber og brunes 1 min. på hver side. Koteletterne tages af panden.
Spinaten optøs ved jævn varme i en gryde uden låg, så noget af vandet kan fordampe. Creme fraiche røres i og spinaten smages til med salt og peber. Spinaten fordeles i et ret tyndt lag i et ildfast fad. Koteletterne lægges evt. taglagt med fedtkanten øverst på spinaten. Grilles på ovnens midterrille ved 275 grader 6-7 min afhængig af koteletternes tykkelse. Serveres med små pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 14942 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2017-05-27 13:13:59 Hvor kommer champignonerne ind i billedet? Jasmin - 2008-12-21 15:06:23 Ja,, det spørger jeg også om???? :) hanne - 2005-01-01 01:01:01 hvor er champignonerne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne