Løgsuppe (Trangia)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Løgene lægges til opblødning i vand i ca. 20 minutter. 1 fed hvidløg knuses, og svitses godt og grundigt i olien. Løgene skal kun lige blive glasagtige.
Herefter hældes bouillonen over og det hele simre i ca. 20 minutter. Suppen smages til med dine krydder-favoritter, eller hvis det er mørkt, så sluk lygten og tag chancen og brug det krydderi du først lægger hånd på. Enten er du en helt eller også sover du udenfor teltet. Medens I sætter jer rundt om gryden, så læg et par skiver toast til ristning og drys lidt reven ost på brødet eller hæld osten i gryden som fyld. |
|
Opskriften er vist 16185 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne