Tomatsuppe (Trangia)
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Sæt din pasta over og kog den næsten færdig, hvis den normalt skal have 11 minutter så giv den kun 9. Tag gryden af blusset og sæt den til side, dækket til af en lun jakke, ikke en fleece.
Pastaen bliver (koger) nu færdig medens du laver suppen. Skær tomaterne ud i tern og læg dem i blød i vand, de skal nu sauteres sammen med knust hvidløg i ca. 4-5-minutter, svag varme. Bouillon hældes på og det hele simrer i 10 minutter. Klar til servering |
|
Opskriften er vist 20481 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2016-01-29 20:26:52 Jeg har længe ledt efter en fantastisk tomatsuppe. Min søgen er nu ovre. Selvom denne skal laves i en trangia er det den bedste jeg nogensinde har smagt. Jeg er 76 år, så jeg har smagt en del. Peter - 2016-01-29 14:24:30 Jeg har længe ledt efter en fantastisk tomatsuppe. Min søgen er nu ovre. Selvom denne skal laves i en trangia er det den bedste jeg nogensinde har smagt. Jeg er 76 år, så jeg har smagt en del. janus - 2010-10-19 16:25:41 Michael...... Miniskruer = pasta Michael - 2010-02-06 16:21:22 Hvilken pasta...??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne