Fjeldcarbonara (Trangia)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Indsendt : Red : |
|
|
Læg båndpastaen i kogende vand. Hvis den er frisk skal den kun koge i et par minutter. Når du synes, den er ok, så tag den af blusset og put den efter lidt afkøling i soveposen. Så er den klar, når du er færdig med resten af maden.
Skær bacon i tern og rist det langsomt. Intet fedtstof, men hold gryden klar af flammen, da bacon vil gerne brænde fast, så brug kun lidt varme ad gangen. Det kræver lidt øvelse, men det kan godt lade sig gøre at få det pænt. Tilsæt fløde, salt, peber, champignon og tomater og lad det koge op og ind, så det bliver lidt tykkere. Hæld vandet fra pastaen og hæld saucen over og bland det forsigtigt sammen. Til sidst drysser du osten over (kan undværes) |
|
Opskriften er vist 40036 gange,
og udskrevet 746 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Benjamin - 2023-03-09 18:36:26 Jeg kan anbefale at putte nogle svitsede cocktail pølser i 😄😄😄🍽️🍽️🍽️ Nicolaj - 2018-05-02 18:54:02 Min Trangia laver en meget høj flamme(3-4 Pers.).. mener du at jeg skal holde gryden 30-40 cm over Trangia sættet? 😁 prøver mig i hvert fald frem 😉 GrejKaj - 2012-06-15 11:45:42 Bacon kan købes forstegt, det er nemmere at transportere og det holder lægere. Charlie - 2011-06-13 12:27:07 Forbavsende lækkert. Det kan forøvrigt anbefales at tilføje en rød peberfrugt og evt. lidt hvidløg. Desuden vil jeg anbefale at bruge frisk parmasanost, som man gør i en rigtig carbonara |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne