Oste-porre suppe (Trangia)
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Porren lægges i vand og får lov at suge det den kan indenfor 10-15 minutter, kommes herefter i gryden sammen med resten af ingredienserne. Koges igennem i 5-6 minutter, smages til med salt og peber. Drys croutonerne i suppen lige inden den spises, så de knaser let.
|
|
Opskriften er vist 19293 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne