Oste-porre suppe (Trangia)

Oste-porre suppe (Trangia), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.flødeost naturel
 Tørrede porre ringe, mængde svarende til en hel porre
2 dl.hønsebouillon, 1 terning opblødes i lidt vand gerne varmt
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 Lidt urtecroutoner
 
Opskrift:
Porren lægges i vand og får lov at suge det den kan indenfor 10-15 minutter, kommes herefter i gryden sammen med resten af ingredienserne. Koges igennem i 5-6 minutter, smages til med salt og peber. Drys croutonerne i suppen lige inden den spises, så de knaser let.





karakterer:
Opskriften er vist 19293 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu