Vildlaks i tomatsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 175° Dup fisken tør og krydr den med salt og peber og læg den i et smurt ovnfast fad. Skær limefrugten i skiver og fordel den på toppen af laksen.
Sauce: Skær løg og peberfrugt i terninger og selleri i skiver. Steg grøntsagerne i olien, uden at de tager farver, og tilsæt de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og lad det småkoge i 10 minutter. Smag evt. yderligere til med krydderier. Hæld saucen i fadet rundt om fisken. Dæk fadet med smurt alufolie og sæt det i den varme ovn i ca. 40 minutter til fisken er gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 10517 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Samina - 2007-10-06 19:25:21 Retten smager fantastisk godt og er utrolig nem at tilberede. Den kan jeg godt prøve en anden gang igen. anonym - 2005-01-01 01:01:01 der måtte godt være lidt mere sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne