Vildlaks i tomatsauce

Vildlaks i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 renset og skyllet vildlaks (ca. 1 kg)
 groft salt
 friskkværnet peber
1 lime.
 
 Sauce:
1 storthakket løg
1 grøn peberfrugt
2 stilkebladselleri
2 spsk.jomfruolivenolie
0.5 lime, saften heraf
2 ds.hakkede tomater
½ dl.bredbladet persille
0.5 tsk.tørret rosmarin
0.5 tsk.peber
1 laurbærblad
2 Nelliker, hele
0.5 tsk.timian
1 spsk.Worcestershire sauce
 groft salt
 friskkværnet peber
 tabasco efter smag
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 175° Dup fisken tør og krydr den med salt og peber og læg den i et smurt ovnfast fad. Skær limefrugten i skiver og fordel den på toppen af laksen.

Sauce:
Skær løg og peberfrugt i terninger og selleri i skiver. Steg grøntsagerne i olien, uden at de tager farver, og tilsæt de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og lad det småkoge i 10 minutter. Smag evt. yderligere til med krydderier. Hæld saucen i fadet rundt om fisken. Dæk fadet med smurt alufolie og sæt det i den varme ovn i ca. 40 minutter til fisken er gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 10517 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-06 19:25:21
Retten smager fantastisk godt og er utrolig nem at tilberede. Den kan jeg godt prøve en anden gang igen.

  -   2005-01-01 01:01:01
der måtte godt være lidt mere sovs