Vildlaks i ovn

Vildlaks i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Vildlaks (ca 1000 gr.)
 Persille
1 Citron
 Groft salt
 
 Sølvpapir
 
Opskrift:
Den optøede fisk renses (for skæl, finner, hoved og hale hvis disse sidder på) og skylles af.

Fisken lægges på et stykke sølvpapir, gnides med salt både udenpå og indeni. Det halve af citronen presses over begge sider af fisken, og saften af den anden halvdel kommes indeni.

Persillen skylles, stilkene fjernes og fyldes i fisken. Et nyt stykke sølvpapir kommes over fisken og kanterne af de to stykker sølvpapir rulles sammen (op imod toppen af fisken), så der dannes en safttæt indpakning. Fisken bages i ca. 30 minutter midt i en 200 grader varm ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på laks i ovn

karakterer:
Opskriften er vist 39947 gange,
og udskrevet 766 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (112 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu