Vildlaks i ovn
Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks Indsendt : Red : |
|
|
Den optøede fisk renses (for skæl, finner, hoved og hale hvis disse sidder på) og skylles af.
Fisken lægges på et stykke sølvpapir, gnides med salt både udenpå og indeni. Det halve af citronen presses over begge sider af fisken, og saften af den anden halvdel kommes indeni. Persillen skylles, stilkene fjernes og fyldes i fisken. Et nyt stykke sølvpapir kommes over fisken og kanterne af de to stykker sølvpapir rulles sammen (op imod toppen af fisken), så der dannes en safttæt indpakning. Fisken bages i ca. 30 minutter midt i en 200 grader varm ovn. |
|
Opskriften er vist 39947 gange,
og udskrevet 766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (112 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne