Ovnbagt vildlaks med grønt og pasta

Ovnbagt vildlaks med grønt og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 vildlaks à 750-850 g
12 skalotteløg
2 dl.tør hvidvin
50 g.smør
 salt
 peber
1 tsk.maizena
 
250 g.fettuccine pasta
 
Opskrift:
Den optøede vildlaks fyldes med finthakkede skalotteløg og krydderurter, hvorefter den krydres med salt og peber.

Laksen lægges i en lille smurt bradepande, hvor hvidvinen hældes ved, og smørret fordeles i små stykker på laksen. Fisken dækkes med alufolie og dampes i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.

Fiskefonden jævnes let med maizena rørt ud i koldt vand, og serveres til laksen sammen med friskkogt fettuccine.





karakterer:
Opskriften er vist 26901 gange,
og udskrevet 664 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu