Ovnbagt vildlaks med grønt og pasta
Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks Indsendt : |
|
|
Den optøede vildlaks fyldes med finthakkede skalotteløg og krydderurter, hvorefter den krydres med salt og peber.
Laksen lægges i en lille smurt bradepande, hvor hvidvinen hældes ved, og smørret fordeles i små stykker på laksen. Fisken dækkes med alufolie og dampes i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°. Fiskefonden jævnes let med maizena rørt ud i koldt vand, og serveres til laksen sammen med friskkogt fettuccine. |
|
Opskriften er vist 26901 gange,
og udskrevet 664 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne