Ovnbagt vildlaks med Hollandaisesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks Indsendt : Red : |
|
|
Læg laksen med skindsiden nedad i smurt bradepande, kom smør/margarine citronskiver og dild på. Tilføj hvidvin og dæk bradepanden med alufolie. Stil den i ovnen ved 220 gr i 20 min.
Til saucen piskes æggeblommer og vand tykt over vandbad, tilsæt smør lidt efter lidt til en tyk, jævn sauce, som ikke må koge. Smag til med citronsaft, krydderier. |
|
Opskriften er vist 35041 gange,
og udskrevet 1054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Morten F - 2007-05-17 23:07:56 En lille detalje der kan gøre denne ret meget mere spændende: en spiseske trøffelolie og en kvart teske cayennepeber i saucen. Prøv det! Torben - 2007-01-13 23:10:37 Fra optøet tilstand skulle min laksefillet på 600 gr have 50 minutter før den var god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne