Havergrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld væske og havregryn i en tykbundet gryde. Rør jævnligt over hele bunden til grøden koger. Dæmp varmen.
Kog grøden igennem ca. 1 minut under konstant omrøring. Sluk for varmen og smag grøden til med salt. |
|
Opskriften er vist 38004 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer GHz - 2012-03-29 22:35:19 En l betyder en litter clara rose - 2011-10-22 09:17:13 hvad betyder 1 l. anonym - 2011-03-19 11:15:32 Tip: Hvis man tilføjer frugtstykker eller bær gør det hele forskellen :) rebecca - 2010-09-02 12:22:29 god, men hvis man laver den i mikrovnen så skal den ha' 7 minutter og 18 sekunder per 4 person tøZen - 2005-01-01 01:01:01 ikke dårligt. men heller ik det bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne