Pandekager med spinatfyld 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
løg og hvidløg steges i lidt olie eller på sliplet pande til det er gennemsigtigt.
spinaten tilsættes og det steger til væden er dampet fra.
smages til med salt, peber og muskatnød
der tilsættes lidt fløde (ca ½-1 dl. pr pose frossen spinat) og det koges ind.
pandekagerne fyldes med spinatfyldet og ligges i et ovnfast fad.
de drysses med revet ost og varmes i ovnen ved 250 grader til osten er gylden.
Tips: Pandekagerne kan serveres for sig selv som både forret og som hovedret evt. med kylling. |
|
Opskriften er vist 28251 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne