Pandekager med spinatfyld 02

Pandekager med spinatfyld 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 færdige pandekager
 frossen eller frisk spinat
 løg
 hvidløg
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 fløde
 revet ost
 
Opskrift:
løg og hvidløg steges i lidt olie eller på sliplet pande til det er gennemsigtigt. spinaten tilsættes og det steger til væden er dampet fra. smages til med salt, peber og muskatnød der tilsættes lidt fløde (ca ½-1 dl. pr pose frossen spinat) og det koges ind. pandekagerne fyldes med spinatfyldet og ligges i et ovnfast fad. de drysses med revet ost og varmes i ovnen ved 250 grader til osten er gylden.

Tips:

Pandekagerne kan serveres for sig selv som både forret og som hovedret evt. med kylling.





karakterer:
Opskriften er vist 28270 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu