Tranebærsauce 03
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Højtid: Thanksgiving Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pærer og løg skæres i store tern og svitses i smør og kanel. Tranebærrene og rødvinen tilsættes, og det hele skal nu koge lidt ind. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge i 5 minutter. Det hele blendes og sigtes, og smages til med salt og peber. Rør en klat smør i saucen lige inden serveringen
|
|
Opskriften er vist 18609 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2007-11-19 07:31:54 Skal kanelstangen ikke tages fra inden saucen bledes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne