Guagamole - Mexicansk Avocadodip
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk Avocadoerne og fjern skindet.
Skold tomaterne, pil skindet af, flæk tomaterne og fjern kernerne.
Avocado, tomater, hvidløg, olie, citron eller limesaft og tabasco blendes godt. Løg og peberfrugt blendes kort med, der skal stadig være stykker tilbage. Smages til med salt og peber. Sæt det tildækket og koldt 1/2 -1 time. Drys hakket persille over. Byd majs- eller Kartoffelchips til. Eller til forret: I de udhulede Avocadoskaller, til Æg, Bønner, Skinke eller røget Torsk. |
|
Opskriften er vist 76640 gange,
og udskrevet 3355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2007-07-13 15:11:11 - Kanon god guaca, den kan jeg kun anbefale :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 er rigtig god..... Klodomir - 2005-01-01 01:01:01 Der er en trykfejl. Det skal staves "guacamole". Jeg fandt kun denne opskrift, fordi jeg også søgte på "dip". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne