Avocadosuppe med laks og stenbiderrogn
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Skær laksekødet i fine strimler og vend det i en marinade af knust hvidløg og citronsaft. Lad kødet trække i marinaden mindst 4 timer på et svalt sted, gerne natten over.
Varm fiskebouillonen op og hold den varm. Del avocadoerne på langs og tag stenen ud. Dryp snitfladen med citron, så mørkner den ikke. Tag frugtkødet ud med en ske og mos det gennem en sigte eller i en blender, tilsæt evt. lidt af fiskebouillonen. Bland avocadomos, hvidvin, et par spsk. af marinaden og fiskebouillonen i en gryde og varm suppen op til lige under kogepunktet, pisk den luftig. Server suppen straks i varme tallerkener eller i bouillonkopper. Kom laksestrimler, stenbiderrogn og 1 spsk. creme fraiche i hver portion og servér straks. Tips: Spis flutes til. Fiskebouillonen kan koges på lakseben og urter (gulerod og løg), koges 15 min i vand (evt. delvis hvidvin) si derefter suppen fra og lad den koge lidt ned for god varme uden låg. |
|
Opskriften er vist 14302 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne