Avocadosuppe med kylling
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet i strimler og lun det i lidt af bouillonen.
Del avocadoerne på langs og tag stenene ud, dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt, tag frugtkødet ud med en ske og mos det i en blender eller med en gaffel. Blend eller snit, meget fint, porre, hvidløg og dild, gem lidt dild til pynt. Varm hønsebouillonen i en gryde, kom avocadomos og creme fraiche i, smag til med salt og peber, varm suppen op til lige under kogepunktet, den må ikke koge. Server i varme suppeskåle. Kom en god spsk. kyllingekød i hver portion og drys evt. med hakket dild. Tips: Byd lun flutes til. Hver portion kan også tilsættes en spsk. rejer. |
|
Opskriften er vist 22600 gange,
og udskrevet 718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Gunvor - 2009-05-10 18:31:43 fantastisk supper den var så lækker Tamara - 2007-11-21 19:56:56 Er den beregnet til 4 pers.? weed2k - 2005-01-01 01:01:01 Virkeligt en god suppe! Helt sikkert en af de bedste jeg har fundet her på siden. Efter kyllingen var kogt varmede jeg den op samme med suppen for at give kødet lidt ekstra smag og tippet med rejerne er da helt sikker værd at forfølge! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne