Avocadosuppe med kylling

Avocadosuppe med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 avocadoer
3 spsk.citronsaft
1 porre
2 fedhvidløg
1 bdt.dild
1 l.hønsebouillon
1 dl.creme fraiche 18 %
 evt. salt og peber
 
2 dl.kogt kyllingekød
 
Opskrift:
Skær kyllingekødet i strimler og lun det i lidt af bouillonen.

Del avocadoerne på langs og tag stenene ud, dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt, tag frugtkødet ud med en ske og mos det i en blender eller med en gaffel.

Blend eller snit, meget fint, porre, hvidløg og dild, gem lidt dild til pynt. Varm hønsebouillonen i en gryde, kom avocadomos og creme fraiche i, smag til med salt og peber, varm suppen op til lige under kogepunktet, den må ikke koge.

Server i varme suppeskåle. Kom en god spsk. kyllingekød i hver portion og drys evt. med hakket dild.

Tips:

Byd lun flutes til. Hver portion kan også tilsættes en spsk. rejer.





karakterer:
Opskriften er vist 22634 gange,
og udskrevet 718 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-10 18:31:43
fantastisk supper den var så lækker

  -   2007-11-21 19:56:56
Er den beregnet til 4 pers.?

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkeligt en god suppe! Helt sikkert en af de bedste jeg har fundet her på siden. Efter kyllingen var kogt varmede jeg den op samme med suppen for at give kødet lidt ekstra smag og tippet med rejerne er da helt sikker værd at forfølge!